Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)  Αρχική σελίδα | Σύνδεσμοι | Δομή Ιστοπέδου | Επικοινωνία 
Εικόνα συμβολική των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα

Αναζήτηση

Δράσεις ΣΔΙΤ
Πλαίσιο ΣΔΙΤ

 

ΘΗΣΕΑΣ - Σ.Δ.Ι.Τ./ΣΔΙΤ
Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα έργων ΣΔΙΤ της Αυτοδιοίκησης

Με την σελίδα αυτή επιδιώκεται να δοθεί ένα κεντρικό σημείο αναφοράς, αναζήτησης και ενημέρωσης για τα έργα που εκτελούνται στην Αυτοδιοίκηση, με την συνεργασία του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα., όπως πλέον συνηθίζονται να ονομάζονται με τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Η σελίδα δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τις απαιτήσεις ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων φορέων για έργα αυτής της μορφής χρηματοδότησης, που είναι οι ΟΤΑ, οι πιθανοί επενδυτές και επιχειρήσεις, τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης και του Ιδιωτικού Τομέα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο ή οργανισμός.

Παρέχει βασικές πληροφορίες για θέματα θεσμικού πλαισίου, βασικά ντοκουμέντα, στοιχεία έργων υπό σχεδιασμό ή υλοποίηση, νέα και πολύ χρήσιμες συνδέσεις, όπως και σύνδεση με την βασική υπηρεσία υποστήριξης του Υπουργείου μας.

Απαραίτητη διευκρίνιση είναι πώς τα έργα αυτά εκτελούνται με την ευθύνη του κάθε ΟΤΑ ή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, με επικουρικό και υποστηρικτικό ρόλο για από το Υπουργείο μας.

Οι παρατηρήσεις σας είναι ιδιαιτέρα ευπρόσδεκτες και θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε το επίπεδο των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών.

Υπουργείο Εσωτερικών